perjantaina, huhtikuuta 29, 2011

Vanhanfarkkutakin tuunaus...

Erittäin tylsä (ja vanhakin) farkkutakki oli matkalla kirpparikamoihin, kun keksin että se voisi saada parista pitsiliinasta ja pienistä nahanpaloista uutta intoa elämäänsä! Aikaisemmin takkia siis koristivat kuvassa näkyvät kirkkaanväriset RALLIaiheiset merkit... Mutta malli on hyvä!


Ompelin ison pitsiliinan takin selkään ja aikoinaan kirpparilta ostamani "Porin Karhu"-nahkamerkin hihaan. Vaaleasta kauhtuneesta mokasta ompelin kyynärpäihin ns. paikat. Muutama pieni pitsiliina vielä lisää ja avot!

Rumat oranssilla langalla tehnyt napinlävet tikkasin valkoisella umpeen, kun en ole koskaan takkia kiinni pitänytkään... Vaihdoin myös perinteiset farkkunapit vanhoihin alusvaatenappeihin :) Viimeistelynä vedin saumojen kohtiin ratkojalla oikein urakalla ja hiomapaperilla vielä kulutin lisää.
This week I modified my old jean jacket that was on it´s way to the fleemarket. It only needed a bit of lace and some small leather pieces to make it come alive again! I also ripped the seams and then polished it up with some sandpaper :)